Més informació

Dia

abr. 28 2015

Hora

11:00 - 18:00

Preu

Euro50.00

Inici de l'activitat

Oficina de Turisme de Vilafranca
C/Hermenegild Clascar, 2, Vilafranca del Penedès

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

VILAFRANCA EN UN COP D’ULL

Aquesta activitat ja ha passat

Entre els carrerons del centre històric de Vilafranca descobrirem les joies medievals i modernistes i les seves llegendes. Admirarem les vistes sobre el mar de vinyes des del campanar més alt del Penedès. Després d’un bon dinar, per la tarda, visitarem les prestigioses bodegues Pinord i degustarem algun dels seus vins.

L’activitat inclou: entrades i visita comentada nucli antic, a la basílica i campanar de Santa Maria, a l’església i claustre de Sant Francesc i a les bodegues Pinord i dinar (primers, segons i postres a escollir i vins del Penedès, pa i aigua inclosos).

Notes:

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Es requereix un nombre mínim d’assistents per realitzar l’activitat. Si no s’aconsegueix aquest nombre es contactarà amb l’interessat/da per canviar la data.

Tarifa general: 50,00 €

Tarifa infantil (3-12 anys): 33,00 €