Més informació

Dia

març 28 2015

Hora

12:00 - 14:30

Preu

€12.00

Inici de l'activitat

Ajuntament de Vilafranca
C. Cort, 14 (Pl. de la Vila), Vilafranca del Penedès

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

100 % VILAFRANCA AMB APERITIU-VERMUT AL CAMPANAR!

Aquesta activitat ja ha passat

Un matí per descobrir Vilafranca en tot el seu esplendor. Coneixerem el seu nucli antic, esquitxat d’imponent arquitectura medieval i d’un ric patrimoni modernista. I Després pujarem al campanar més alt del Penedès, coneixent la seva història i anècdotes i gaudir d’unes vistes que fan perdre l’alè. Dalt obtindrem el premi al nostre petit esforç: gaudirem de la millor panoràmica de Vilafranca i el seu entorn, mentre brindem amb vins del celler Vallformosa i degustem productes típics del Penedès com els didalets de secallona d’Embotits Mitjans de Moja i altres aperitius.

L’activitat inclou: visita comentada al centre històric, incloent els interiors de la basílica de Santa Maria i el claustre i església de Sant Francesc, així com entrada, visita comentada i degustació al campanar de la basílica de Santa Maria.

Notes:

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Es requereix un nombre mínim d’assistents per realitzar l’activitat. Si no s’aconsegueix aquest nombre es contactarà amb l’interessat/da per canviar la data.

Tarifa general: 12,00 €

Tarifa infantil (4-12 anys): 6,00 €