AVÍS LEGAL

Aquest domini és propietat de TRÍADE SCP– ViaPenedes.

Dr. Pasteur, 15, 1r, 1a

08720 Vilafranca del Penedès

(34) 93 817 28 68

info@triadecultural.com

CIF: J61424263

 

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.

TRÍADE SCP – ViaPenedes es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

TRÍADE SCP – ViaPenedes manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça info@viapenedes.com.

 

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES (LOPD)

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que, omplint qualsevol formulari en aquest lloc web, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Tríade Serveis Culturals, amb el fi d’informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l’informem de la possibilitat d’exercir el dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a info@triadecultural.com o adreçant-se per carta a Tríade Serveis Culturals, Dr. Pasteur, 15, 1r, 1a – Vilafranca del Penedès – 08720 (Barcelona), indicant clarament en l’assumpte: tutela de drets LOPD.

La pàgina de Tríade Serveis Culturals sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l’usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers informatitzats de Tríade Serveis Culturals, d’acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

Tríade Serveis Culturals garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d’aquestes dades.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2015, TRÍADE SCP – ViaPenedes, viapenedes.com. Tots els drets reservats.

Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de TRÍADE SCP – ViaPenedes o de tercers que han autoritzat el seu ús a TRÍADE SCP – ViaPenedes, quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de TRÍADE SCP – ViaPenedes, que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit. S’autoritza la reproducció dels continguts textuals o gràfics, excepte amb finalitats comercials, i sempre que es citi la font.

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

TRÍADE SCP – ViaPenedes es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

 

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

TRÍADE SCP – ViaPenedes es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

TRÍADE SCP – ViaPenedes no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de TRÍADE SCP – ViaPenedes i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, TRÍADE SCP – ViaPenedes no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar TRÍADE SCP – ViaPenedes. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

TRÍADE SCP – ViaPenedesno es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

TRÍADE SCP – ViaPenedesno es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i TRÍADE SCP – ViaPenedeses regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i TRÍADE SCP – ViaPenedes ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, Espanya.