Qui som

VIA PENEDÈS està integrada per professionals del turisme i de la didàctica experts en l’enoturisme i en el patrimoni cultural i natural.

VIA PENEDÈS és un projecte que neix de l’experiència, de gairebé 20 anys, de Tríade Serveis Culturals en el món del turisme cultural, l’enoturisme i els serveis didàctics.

Turisme cultural i enoturisme

Desitgem obrir-vos les portes del Penedès, des del mar a la muntanya i de les vinyes als castells. Us oferim diverses ACTIVITATS LÚDIQUES I CULTURALS, adaptant-nos a les vostres necessitats. Visitarem museus, castells, esglésies romàniques i gòtiques, parcs naturals, viles medievals, edificis modernistes i les nostres festes populars. Coneixerem els secrets de la vinya i el vi, passejant-nos entre ceps o visitant cellers o museus. Si us interessa el turisme actiu junts podrem fer caminades per paisatges encisadors, passejades amb bicicleta convencional o elèctrica, amb segway, etc.

Podem combinar-ho amb la visita a cellers i caves, incloent la degustació comentada dels seus productes. També els podem oferir-vos tastar productes típics d’aquesta terra com el xató, les catànies o els carquinyolis en llocs emblemàtics: un castell del segle X o un campanar gòtic, amb una visió única sobre el mar de vinyes del Penedès.

Descobrireu aquest territori mil·lenari de la mà VIA PENEDÈS!

Serveis didàctics

Els nostres serveis didàctics abasten tots els cicles del sistema educatiu. Estem especialitzats en la didàctica activa relacionada amb la historia, l’arqueologia, l’art i el medi ambient. Els nostres tallers i visites comentades o teatralitzades utilitzen una metodologia on la participació activa, la interacció i l’empatia de l’alumne converteix la seva relació amb el patrimoni cultural i natural en una experiència vivencial. Tot per promoure actituds crítiques i promoure la comprensió analítica dels estudiants.

Creem recursos i activitats didàctiques, junt amb els quaderns i dossiers pels mestres i professors, per treballar la historia, l’arqueologia, l’art i el medi ambient d’una manera propera i entenedora, tot fomentant l’esperit crític.  Farem visites i activitats perquè els alumnes aprenguin, s’impliquin i es sensibilitzin, d’una manera activa, amena i divertida, sobre diferents temes relacionats amb el seu cicle educatiu.

LA NOSTRA PROPOSTA S’ADREÇA A:

Públic individual, grups i families
Al públic individual i familiar, pels que tenim un calendari d’activitats lúdiques i culturals que realitzem durant tot l’any.
Als grups privats que volen passar des d’una hora a varis dies gaudint de la natura i la cultura.
Agències de viatge i empreses
A les agències de viatges i a les empreses, per les quals realitzem tasques de guies locals i organitzem jornades lúdiques i culturals.
Centres d’ensenyament i museus
A les escoles i els instituts, als que oferim activitats didàctiques.
Als museus i centres d’interpretació, pels quals realitzem les visites guiades i dissenyem activitats per ser realitzades per adults o infants
Administracions públiques
A les institucions, per les que creem i realitzem activitats que dinamitzin el seu patrimoni cultural i natural.