Més informació

Dia

abr. 28 2015

Hora

11:00 - 12:30

Preu

Euro6.00

Inici de l'activitat

Oficina de Turisme de Vilafranca
C/Hermenegild Clascar, 2, Vilafranca del Penedès

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

VISITA COMENTADA AL CENTRE HISTÒRIC DE VILAFRANCA

Aquesta activitat ja ha passat

Coneixerem el centre històric, esquitxat d’imponent arquitectura medieval i d’un ric patrimoni modernista. Tot fent una ruta comentada pel centre veurem alguns dels edificis més emblemàtics de la vila i visitarem la basílica de Santa Maria i la seva cripta i el claustre i església de Sant Francesc. Hi descobrirem un conjunt escultòric modernista de Josep Llimona i un dels retaules gòtics més interessants de Catalunya.

L’activitat inclou: visita comentada al centre històric, incloent els interiors de la basílica de Santa Maria i el claustre i església de Sant Francesc.

Notes:

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Es requereix un nombre mínim d’assistents per realitzar l’activitat. Si no s’aconsegueix aquest nombre es contactarà amb l’interessat/da per canviar la data.

Tarifa general: 6,00 €

Tarifa infantil (8-12 anys): 3,00 €