Tag Archive for: Enoturisme

Tag Archive for: Enoturisme

MODERNISME I CAVA AL PENEDÈS (NOVETAT)

Visitarem el ric patrimoni medieval i modernista del centre històric de Vilafranca. Després, a la Masia Grabuach, reformada per Puig i Cadafalch, hi visitarem les Caves Ludens.

VISITA COMENTADA AL CENTRE HISTÒRIC DE VILAFRANCA

Passejant entre carrerons coneixerem el ric patrimoni medieval i modernista, incloent la basílica de Santa Maria i el claustre i església de Sant Francesc.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL CAVA I VISITA COMENTADA A ST. SADURNÍ

Coneixerem el centre històric de la Capital Mundial del Cava i al Centre d’Interpretació del Cava farem una immersió en el món d’aquesta refrescant beguda.

OLÈRDOLA, UNA MUNTANYA D’HISTÒRIES

Una ruta comentada pel parc d'Olèrdola en què descobrirem les històries, la flora i la fauna que amaga aquest espai natural protegit.

LLUNA PLENA AL PARC D’OLÈRDOLA

El parc d’Olèrdola de nit amaga moltes sorpreses. Les vols descobrir amb nosaltres?

EL SECRET DE CAN NADAL DE LA BOADELLA

Gaudirem d’una visita familiar en què mentre els adults participen en les altres activitats del celler, els més petits de la família faran un joc de pistes pel celler i les vinyes de Can Nadal.

FREIXENET I VISITA COMENTADA A LA CAPITAL MUNDIAL DEL CAVA

Junts descobrirem els secrets del cava a Freixenet i us desvetllarem com aquest líquid daurat va transformar Sant Sadurní d’Anoia i va portar-hi el modernisme i el noucentisme.

DEL CASTELL I EL PARC DE FOIX AL CELLER ENTRE VINYES

Una visita al bonic poble de Castellet per conèixer el seu castell i les seves arrels medievals. Coneixerem el parc del Foix i el seu pantà i després visitarem un celler familiar, amb tast.

ENOTURISME I ROMÀNIC EN UN MAR DE VINYES

Una passejada entre vinyes, des de Mas Comtal, el monestir romànic benedictí de Sant Sebastià dels Gorgs, amb un bon esmorzar tradicional amb bon vi en un marc inoblidable.

VISITA COMENTADA AL CENTRE HISTÒRIC DE SANT SADURNÍ D’ANOIA

Coneixerem com la producció de cava va transformar Sant Sadurní d’Anoia i com alguns dels arquitectes modernistes i noucentistes van deixar-hi la seva empremta.

CASTELLET: UNA JOIA PER DESCOBRIR

Visitarem el poble de Castellet, que conserva les seves arrels medievals, i que està coronat per un espectacular castell. Mentre passegem coneixerem el parc del Foix i el seu pantà.

OLÈRDOLA AL COMPLET: EL PARC I EL CONJUNT MONUMENTAL

Una passejada comentada pel Parc d’Olèrdola, coneixent aspectes de la natura i el patrimoni, combinada amb una visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola, “Bressol del Penedès”.

VISITA COMENTADA AL CONJUNT MONUMENTAL D’OLÈRDOLA

Coneix el castell més emblemàtic del Penedès. Passejant per l’interior del castell podrem conèixer les traces que han deixat les cultures que hi ha passat durant 4000 anys d’història!

LES AROMES DE SANT SADURNÍ

Una festa pels sentits! Passejarem pel centre històric descobrint com el cava va transformar Sant Sadurní, coneixerem el Centre d’Interpretació del Cava i gaudirem de l’Espai Xocolata.

VISITA EL VINSEUM I ELABORA EL TEU CAVA!

Combinarem la visita comentada al VINSEUM i a una innovadora cava familiar on realitzarem un taller per aprendre, en primera persona, a desgorjar el cava.

UN MATÍ D’ENOTURISME SOBRE RODES

Un matí d’enoturisme, maridant esport, natura i patrimoni. Una passejada comentada en bicicleta entre vinyes, visitant diferents espais, incloent un celler amb degustació.

DE LA TEORIA A LA PRÀCTICA: DEL VINSEUM A LA BODEGA PASSEJANT ENTRE VINYES

Gaudirem d’una visita comentada al VINSEUM per, després, fent una passejada entre vinyes, acostar-nos a conèixer un dels millors cellers del Penedès.

UN DIA DE VINS A VILAFRANCA

Un matí en què maridarem una visita comentada al nucli antic de Vilafranca i al VINSEUM, amb una visita amb degustació a les bodegues Pinord.

EL PENEDÈS EN UN COP D’ULL

Descobreix les joies medievals i modernistes de Vilafranca i visita un dels millors cellers del món, dinar inclòs. L’essència del Penedès!

VISITA COMENTADA AL VINSEUM – MUSEU DE LES CULTURES DEL VI DE CATALUNYA

Coneixerem al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya tots els secrets de la història i la producció del vi i el cava.