Tag Archive for: Cultural

MODERNISME I CAVA AL PENEDÈS (NOVETAT)

Visitarem el ric patrimoni medieval i modernista del centre històric de Vilafranca. Després, a la Masia Grabuach, reformada per Puig i Cadafalch, hi visitarem les Caves Ludens.

L’ESTRANY VIATGER I EL SEU MAPA

Què farà un pobre viatger perdut en una antiga ciutat desconeguda sense mapa? A través d’un enginyós joc de pistes l’ajudarem a trobar-lo.

EL PARC DEL GARRAF: MARGALLONS, TORTUGUES I AVENCS

Una passejada per introduir-se en la geologia, la flora i fauna del parc del Garraf.

VISITA COMENTADA AL CENTRE HISTÒRIC DE VILAFRANCA

Passejant entre carrerons coneixerem el ric patrimoni medieval i modernista, incloent la basílica de Santa Maria i el claustre i església de Sant Francesc.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL CAVA I VISITA COMENTADA A ST. SADURNÍ

Coneixerem el centre històric de la Capital Mundial del Cava i al Centre d’Interpretació del Cava farem una immersió en el món d’aquesta refrescant beguda.

OLÈRDOLA, UNA MUNTANYA D’HISTÒRIES

Una ruta comentada pel parc d'Olèrdola en què descobrirem les històries, la flora i la fauna que amaga aquest espai natural protegit.

GUISLA, LA REMEIERA D’OLÈRDOLA

Descobreix els secrets de les plantes que varen curar als antics pobladors d'Olèrdola!

LLUNA PLENA AL PARC D’OLÈRDOLA

El parc d’Olèrdola de nit amaga moltes sorpreses. Les vols descobrir amb nosaltres?

EL SECRET DE CAN NADAL DE LA BOADELLA

Gaudirem d’una visita familiar en què mentre els adults participen en les altres activitats del celler, els més petits de la família faran un joc de pistes pel celler i les vinyes de Can Nadal.

FREIXENET I VISITA COMENTADA A LA CAPITAL MUNDIAL DEL CAVA

Junts descobrirem els secrets del cava a Freixenet i us desvetllarem com aquest líquid daurat va transformar Sant Sadurní d’Anoia i va portar-hi el modernisme i el noucentisme.

DEL CASTELL I EL PARC DE FOIX AL CELLER ENTRE VINYES

Una visita al bonic poble de Castellet per conèixer el seu castell i les seves arrels medievals. Coneixerem el parc del Foix i el seu pantà i després visitarem un celler familiar, amb tast.

ENOTURISME I ROMÀNIC EN UN MAR DE VINYES

Una passejada entre vinyes, des de Mas Comtal, el monestir romànic benedictí de Sant Sebastià dels Gorgs, amb un bon esmorzar tradicional amb bon vi en un marc inoblidable.

VISITA COMENTADA AL CENTRE HISTÒRIC DE SANT SADURNÍ D’ANOIA

Coneixerem com la producció de cava va transformar Sant Sadurní d’Anoia i com alguns dels arquitectes modernistes i noucentistes van deixar-hi la seva empremta.

CALÇOTADA AL PARC D’OLÈRDOLA

Començarem el dia coneixent el Conjunt Monumental d’Olèrdola, al cor del Parc d’Olèrdola. Podrem gaudir d’una visita guiada, teatralitzada, activitats familiars o tallers (segons calendari), o gaudir d’aquest espai al vostre aire. Després podrem degustar una esplèndida i completa calçotada en el marc d’una espectacular masia medieval. Tota una experiència! L'activitat inclou:entrada i visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola (segons calendari), i calçotada (postres, begudes i cafès inclosos)

100 % VILAFRANCA

Gaudirem del ric patrimoni medieval i modernista de Vilafranca, descobrirem la vila a vista d’ocell i coneixerem a fons la seva Festa Major. Un matí complet!

LA RUTA DELS AMERICANOS DE SANT PERE DE RIBES

Una ruta per Sant Pere de Ribes en la que descobrirem com els americanos van revolucionar la vida social, l’arquitectura i l’urbanisme de molts pobles de la costa catalana. Inclou: entrada i visita comentada a tots els llocs de l’itinerari urbà

EL PARC DEL GARRAF: UNA CAMINADA PEL PAÍS DEL MARGALLÓ

Una caminada comentada pel cor del parc del Garraf en què descobrirem flora i fauna, però també un castell i una església de l’època dels cavallers, pedra seca, fonts, coves i safareigs...

EL MONESTIR DE SANT SEBASTIÀ DELS GORGS, UNA JOIA DEL ROMÀNIC

Gaudirem del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, d’una joia del romànic que data del segle XI. Visitarem l’església i el seu claustre i pujarem al seu imponent campanar.

CASTELLET: UNA JOIA PER DESCOBRIR

Visitarem el poble de Castellet, que conserva les seves arrels medievals, i que està coronat per un espectacular castell. Mentre passegem coneixerem el parc del Foix i el seu pantà.

OLÈRDOLA AL COMPLET: EL PARC I EL CONJUNT MONUMENTAL

Una passejada comentada pel Parc d’Olèrdola, coneixent aspectes de la natura i el patrimoni, combinada amb una visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola, “Bressol del Penedès”.

NATURA I CULTURA AL PENEDÈS, UN DIA RODÓ

Un viatge a l’edat mitjana on coneixereu ‘el bressol del Penedès’ i gaudireu d’una esplèndida calçotada en una masia del s. XVI a cor del Parc d’Olèrdola.

VISITA COMENTADA AL CONJUNT MONUMENTAL D’OLÈRDOLA

Coneix el castell més emblemàtic del Penedès. Passejant per l’interior del castell podrem conèixer les traces que han deixat les cultures que hi ha passat durant 4000 anys d’història!

LES AROMES DE SANT SADURNÍ

Una festa pels sentits! Passejarem pel centre històric descobrint com el cava va transformar Sant Sadurní, coneixerem el Centre d’Interpretació del Cava i gaudirem de l’Espai Xocolata.

SITGES, LA PERLA DEL MEDITERRANI

Visita comentada al centre històric d’una de les poblacions més emblemàtiques de la costa. Coneixerem el ric patrimoni modernista i noucentista i la història d’aquest poble mariner.