Més informació

Dia

juny 20 2015

Hora

10:00 - 14:00

Preu

Euro15.00

Inici de l'activitat

VINSEUM
Pl. Jaume I, 5, Vilafranca del Penedès

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

VINSEUM, CAMPANAR I VERMUT, UN MARIDATGE PERFECTE

Aquesta activitat ja ha passat

Començarem el matí visitant el renovat Museu de les Cultures del Vi de Catalunya per descobrir d’una manera amena tots els secrets del vi i la viticultura. Posteriorment gaudirem d’una experiència inoblidable pujant al campanar gòtic de la basílica de Vilafranca, deixant-nos enlluernar per un espectacular paisatge mentre us expliquem la seva història i llegendes. Rematarem el matí amb un original vermut en el marc incomparable d’un pati gòtic.

L’activitat inclou: entrada i audioguia al Vinseum, entrada i visita comentada al campanar de la basílica de Santa Maria i un complet vermut consistent en una beguda (vermut o cava) i variat pica-pica d’acompanyament.

Notes:

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

El vermut es durà a terme a la taverna del VINSEUM, un cop acabada la visita al campanar. Consisteix en una beguda (vermut o cava) i pica-pica variat d’acompanyament.

La visita al VINSEUM es realitzarà amb audioguia. Cal que gestioneu el temps de la visita, degustació inclosa, per poder estar puntualment a la porta del campanar a l’inici de la visita (12:30h).

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

Es requereix un nombre mínim d’assistents per realitzar l’activitat. Si no s’aconsegueix aquest nombre es contactarà amb l’interessat/da per canviar la data.

Tarifa general: 15,00 €

Tarifa infantil (8-12 anys): 10 €