Més informació

Dia

oct. 22 2023

Hora

11:00 - 12:30

Preu

€3.00

Etiquetas

Actiu,
Aduls / Familiar,
Natura,
Parc

Inici de l'activitat

Conjunt Monumental d'Olèrdola
Categoría

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

LA GIMCANA DEL PARC D’OLÈRDOLA: L’ESTRANY VIATGER I EL SEU MAPA

Un estrany viatger vingut d’orient va estudiar els secrets d’Olèrdola fa molt de temps i ens va ensenyar a utilitzar la brúixola per orientar-nos. Veniu a descobrir amb tota la família alguns dels misteris de la muntanya a partir de diverses proves i pistes que aquest estrany personatge ens va deixar.

L’activitat inclou: joc de pistes al Parc d’Olèrdola.

Edat aconsellada: A partir de 5 anys

Notes:

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida de l’activitat és l’aula didàctica, a l’entrada del Conjunt Monumental. L’activitat es desenvolupa a l’exterior del Conjunt monumental.

Tarifes: adults, 3 euros; nens, entre 5 i 12 anys, 2 euros; menors de 5 anys, gratuït. Famílies nombroses, membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i majors de 65 anys, 10 % de descompte.