Tag Archive for: Natura

L’ESTRANY VIATGER I EL SEU MAPA

Què farà un pobre viatger perdut en una antiga ciutat desconeguda sense mapa? A través d’un enginyós joc de pistes l’ajudarem a trobar-lo.

EL PARC DEL GARRAF: MARGALLONS, TORTUGUES I AVENCS

Una passejada per introduir-se en la geologia, la flora i fauna del parc del Garraf.

OLÈRDOLA, UNA MUNTANYA D’HISTÒRIES

Una ruta comentada pel parc d'Olèrdola en què descobrirem les històries, la flora i la fauna que amaga aquest espai natural protegit.

GUISLA, LA REMEIERA D’OLÈRDOLA

Descobreix els secrets de les plantes que varen curar als antics pobladors d'Olèrdola!

LLUNA PLENA AL PARC D’OLÈRDOLA

El parc d’Olèrdola de nit amaga moltes sorpreses. Les vols descobrir amb nosaltres?

DEL CASTELL I EL PARC DE FOIX AL CELLER ENTRE VINYES

Una visita al bonic poble de Castellet per conèixer el seu castell i les seves arrels medievals. Coneixerem el parc del Foix i el seu pantà i després visitarem un celler familiar, amb tast.

ENOTURISME I ROMÀNIC EN UN MAR DE VINYES

Una passejada entre vinyes, des de Mas Comtal, el monestir romànic benedictí de Sant Sebastià dels Gorgs, amb un bon esmorzar tradicional amb bon vi en un marc inoblidable.

CALÇOTADA AL PARC D’OLÈRDOLA

Començarem el dia coneixent el Conjunt Monumental d’Olèrdola, al cor del Parc d’Olèrdola. Podrem gaudir d’una visita guiada, teatralitzada, activitats familiars o tallers (segons calendari), o gaudir d’aquest espai al vostre aire. Després podrem degustar una esplèndida i completa calçotada en el marc d’una espectacular masia medieval. Tota una experiència! L'activitat inclou:entrada i visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola (segons calendari), i calçotada (postres, begudes i cafès inclosos)

EL PARC DEL GARRAF: UNA CAMINADA PEL PAÍS DEL MARGALLÓ

Una caminada comentada pel cor del parc del Garraf en què descobrirem flora i fauna, però també un castell i una església de l’època dels cavallers, pedra seca, fonts, coves i safareigs...

EL MONESTIR DE SANT SEBASTIÀ DELS GORGS, UNA JOIA DEL ROMÀNIC

Gaudirem del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, d’una joia del romànic que data del segle XI. Visitarem l’església i el seu claustre i pujarem al seu imponent campanar.

CASTELLET: UNA JOIA PER DESCOBRIR

Visitarem el poble de Castellet, que conserva les seves arrels medievals, i que està coronat per un espectacular castell. Mentre passegem coneixerem el parc del Foix i el seu pantà.

OLÈRDOLA AL COMPLET: EL PARC I EL CONJUNT MONUMENTAL

Una passejada comentada pel Parc d’Olèrdola, coneixent aspectes de la natura i el patrimoni, combinada amb una visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola, “Bressol del Penedès”.

NATURA I CULTURA AL PENEDÈS, UN DIA RODÓ

Un viatge a l’edat mitjana on coneixereu ‘el bressol del Penedès’ i gaudireu d’una esplèndida calçotada en una masia del s. XVI a cor del Parc d’Olèrdola.

VISITA COMENTADA AL CONJUNT MONUMENTAL D’OLÈRDOLA

Coneix el castell més emblemàtic del Penedès. Passejant per l’interior del castell podrem conèixer les traces que han deixat les cultures que hi ha passat durant 4000 anys d’història!

VISITA EL VINSEUM I ELABORA EL TEU CAVA!

Combinarem la visita comentada al VINSEUM i a una innovadora cava familiar on realitzarem un taller per aprendre, en primera persona, a desgorjar el cava.

UN MATÍ D’ENOTURISME SOBRE RODES

Un matí d’enoturisme, maridant esport, natura i patrimoni. Una passejada comentada en bicicleta entre vinyes, visitant diferents espais, incloent un celler amb degustació.

DE LA TEORIA A LA PRÀCTICA: DEL VINSEUM A LA BODEGA PASSEJANT ENTRE VINYES

Gaudirem d’una visita comentada al VINSEUM per, després, fent una passejada entre vinyes, acostar-nos a conèixer un dels millors cellers del Penedès.