Tag Archive for: Grups Infantils

L’ESTRANY VIATGER I EL SEU MAPA

Què farà un pobre viatger perdut en una antiga ciutat desconeguda sense mapa? A través d’un enginyós joc de pistes l’ajudarem a trobar-lo.

EL PARC DEL GARRAF: MARGALLONS, TORTUGUES I AVENCS

Una passejada per introduir-se en la geologia, la flora i fauna del parc del Garraf.

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL CAVA I VISITA COMENTADA A ST. SADURNÍ

Coneixerem el centre històric de la Capital Mundial del Cava i al Centre d’Interpretació del Cava farem una immersió en el món d’aquesta refrescant beguda.

OLÈRDOLA, UNA MUNTANYA D’HISTÒRIES

Una ruta comentada pel parc d'Olèrdola en què descobrirem les històries, la flora i la fauna que amaga aquest espai natural protegit.

GUISLA, LA REMEIERA D’OLÈRDOLA

Descobreix els secrets de les plantes que varen curar als antics pobladors d'Olèrdola!

FREIXENET I VISITA COMENTADA A LA CAPITAL MUNDIAL DEL CAVA

Junts descobrirem els secrets del cava a Freixenet i us desvetllarem com aquest líquid daurat va transformar Sant Sadurní d’Anoia i va portar-hi el modernisme i el noucentisme.

VISITA COMENTADA AL CENTRE HISTÒRIC DE SANT SADURNÍ D’ANOIA

Coneixerem com la producció de cava va transformar Sant Sadurní d’Anoia i com alguns dels arquitectes modernistes i noucentistes van deixar-hi la seva empremta.

100 % VILAFRANCA

Gaudirem del ric patrimoni medieval i modernista de Vilafranca, descobrirem la vila a vista d’ocell i coneixerem a fons la seva Festa Major. Un matí complet!

LA RUTA DELS AMERICANOS DE SANT PERE DE RIBES

Una ruta per Sant Pere de Ribes en la que descobrirem com els americanos van revolucionar la vida social, l’arquitectura i l’urbanisme de molts pobles de la costa catalana. Inclou: entrada i visita comentada a tots els llocs de l’itinerari urbà

EL MONESTIR DE SANT SEBASTIÀ DELS GORGS, UNA JOIA DEL ROMÀNIC

Gaudirem del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, d’una joia del romànic que data del segle XI. Visitarem l’església i el seu claustre i pujarem al seu imponent campanar.

NATURA I CULTURA AL PENEDÈS, UN DIA RODÓ

Un viatge a l’edat mitjana on coneixereu ‘el bressol del Penedès’ i gaudireu d’una esplèndida calçotada en una masia del s. XVI a cor del Parc d’Olèrdola.

VISITA COMENTADA AL CONJUNT MONUMENTAL D’OLÈRDOLA

Coneix el castell més emblemàtic del Penedès. Passejant per l’interior del castell podrem conèixer les traces que han deixat les cultures que hi ha passat durant 4000 anys d’història!

LES AROMES DE SANT SADURNÍ

Una festa pels sentits! Passejarem pel centre històric descobrint com el cava va transformar Sant Sadurní, coneixerem el Centre d’Interpretació del Cava i gaudirem de l’Espai Xocolata.

SITGES, LA PERLA DEL MEDITERRANI

Visita comentada al centre històric d’una de les poblacions més emblemàtiques de la costa. Coneixerem el ric patrimoni modernista i noucentista i la història d’aquest poble mariner.

EL PENEDÈS EN UN COP D’ULL

Descobreix les joies medievals i modernistes de Vilafranca i visita un dels millors cellers del món, dinar inclòs. L’essència del Penedès!

VISITA COMENTADA AL VINSEUM – MUSEU DE LES CULTURES DEL VI DE CATALUNYA

Coneixerem al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya tots els secrets de la història i la producció del vi i el cava.

VILAFRANCA DES DE LA SEVA TALAIA

Pujarem pis a pis al campanar més alt del Penedès, on us desvetllarem la sorprenent història d’aquest edifici i gaudirem del millor mirador de Vilafranca.

LES EMPREMTES DEL MODERNISME A VILAFRANCA

Junts coneixerem com la vinya i el vi, entre finals del segle XIX i inicis del segle XX, van esdevenir el motor econòmic de la vila. Les joies modernistes de Vilafranca en són testimoni.

LA VILAFRANCA MEDIEVAL, EL GÒTIC CATALÀ EN ESTAT PUR

Vilafranca nasqué al segle XII, però tingué el seu esplendor entre els segles XIII i XV. Coneixerem el ric patrimoni i els emblemàtics edificis que ens han arribat d’aquells temps.