Tag Archive for: Gastronòmic

EL SECRET DE CAN NADAL DE LA BOADELLA

Gaudirem d’una visita familiar en què mentre els adults participen en les altres activitats del celler, els més petits de la família faran un joc de pistes pel celler i les vinyes de Can Nadal.

DEL CASTELL I EL PARC DE FOIX AL CELLER ENTRE VINYES

Una visita al bonic poble de Castellet per conèixer el seu castell i les seves arrels medievals. Coneixerem el parc del Foix i el seu pantà i després visitarem un celler familiar, amb tast.

ENOTURISME I ROMÀNIC EN UN MAR DE VINYES

Una passejada entre vinyes, des de Mas Comtal, el monestir romànic benedictí de Sant Sebastià dels Gorgs, amb un bon esmorzar tradicional amb bon vi en un marc inoblidable.

CALÇOTADA AL PARC D’OLÈRDOLA

Començarem el dia coneixent el Conjunt Monumental d’Olèrdola, al cor del Parc d’Olèrdola. Podrem gaudir d’una visita guiada, teatralitzada, activitats familiars o tallers (segons calendari), o gaudir d’aquest espai al vostre aire. Després podrem degustar una esplèndida i completa calçotada en el marc d’una espectacular masia medieval. Tota una experiència! L'activitat inclou:entrada i visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola (segons calendari), i calçotada (postres, begudes i cafès inclosos)

EL PARC DEL GARRAF: UNA CAMINADA PEL PAÍS DEL MARGALLÓ

Una caminada comentada pel cor del parc del Garraf en què descobrirem flora i fauna, però també un castell i una església de l’època dels cavallers, pedra seca, fonts, coves i safareigs...

CASTELLET: UNA JOIA PER DESCOBRIR

Visitarem el poble de Castellet, que conserva les seves arrels medievals, i que està coronat per un espectacular castell. Mentre passegem coneixerem el parc del Foix i el seu pantà.

NATURA I CULTURA AL PENEDÈS, UN DIA RODÓ

Un viatge a l’edat mitjana on coneixereu ‘el bressol del Penedès’ i gaudireu d’una esplèndida calçotada en una masia del s. XVI a cor del Parc d’Olèrdola.

EL PENEDÈS EN UN COP D’ULL

Descobreix les joies medievals i modernistes de Vilafranca i visita un dels millors cellers del món, dinar inclòs. L’essència del Penedès!