Tag Archive for: Actiu

EL PARC DEL GARRAF: MARGALLONS, TORTUGUES I AVENCS

Una passejada per introduir-se en la geologia, la flora i fauna del parc del Garraf.

OLÈRDOLA, UNA MUNTANYA D’HISTÒRIES

Una ruta comentada pel parc d'Olèrdola en què descobrirem les històries, la flora i la fauna que amaga aquest espai natural protegit.

LLUNA PLENA AL PARC D’OLÈRDOLA

El parc d’Olèrdola de nit amaga moltes sorpreses. Les vols descobrir amb nosaltres?

ENOTURISME I ROMÀNIC EN UN MAR DE VINYES

Una passejada entre vinyes, des de Mas Comtal, el monestir romànic benedictí de Sant Sebastià dels Gorgs, amb un bon esmorzar tradicional amb bon vi en un marc inoblidable.

EL PARC DEL GARRAF: UNA CAMINADA PEL PAÍS DEL MARGALLÓ

Una caminada comentada pel cor del parc del Garraf en què descobrirem flora i fauna, però també un castell i una església de l’època dels cavallers, pedra seca, fonts, coves i safareigs...

OLÈRDOLA AL COMPLET: EL PARC I EL CONJUNT MONUMENTAL

Una passejada comentada pel Parc d’Olèrdola, coneixent aspectes de la natura i el patrimoni, combinada amb una visita al Conjunt Monumental d’Olèrdola, “Bressol del Penedès”.

NATURA I CULTURA AL PENEDÈS, UN DIA RODÓ

Un viatge a l’edat mitjana on coneixereu ‘el bressol del Penedès’ i gaudireu d’una esplèndida calçotada en una masia del s. XVI a cor del Parc d’Olèrdola.

UN MATÍ D’ENOTURISME SOBRE RODES

Un matí d’enoturisme, maridant esport, natura i patrimoni. Una passejada comentada en bicicleta entre vinyes, visitant diferents espais, incloent un celler amb degustació.

DE LA TEORIA A LA PRÀCTICA: DEL VINSEUM A LA BODEGA PASSEJANT ENTRE VINYES

Gaudirem d’una visita comentada al VINSEUM per, després, fent una passejada entre vinyes, acostar-nos a conèixer un dels millors cellers del Penedès.