Més informació

Dia

nov. 05 2016

Hora

12:30 - 14:00

Preu

Euro10.00

Inici de l'activitat

Campanar de Santa Maria
pl. del Campanar, s/n, Vilafranca del Penedès

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

UN VERMUT D’ALÇADA EN UN MIRADOR ESPECTACULAR

Aquesta activitat ja ha passat

Us convidem a experimentar la sensació pujar a un dels edificis més simbòlics de Vilafranca: el campanar gòtic de Santa Maria. Ens endinsarem per les seves escales de cargol i, mentre anem pujant, ens deixarem sorprendre per la història i anècdotes que s’amaguen en aquest emblemàtic espai del segle XIII. Dalt obtindrem el premi al nostre petit esforç: gaudirem de la millor panoràmica de Vilafranca i el seu entorn, mentre brindem amb cava del celler Vallformosa i degustem productes típics del Penedès com els didalets de secallona d’Embotits Mitjans de Moja i altres aperitius.

L’activitat inclou: entrada, visita comentada i degustació al campanar de la basílica de Santa
Maria.

Notes:

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

Es requereix un nombre mínim d’assistents per realitzar l’activitat. Si no s’aconsegueix aquest nombre es contactarà amb l’interessat/da per canviar la data.

Tarifa general: 10,00 €

Tarifa infantil (4-12 anys): 6,00 €; (0-3 anys): gratuït