Més informació

Dia

gen. 22 2017

Hora

10:30 - 12:30

Preu

Euro12.00

Inici de l'activitat

Oficina de Turisme de Vilafranca
C/Hermenegild Clascar, 2, Vilafranca del Penedès

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

UN VERMUT D’ALÇADA A LA CAPITAL DEL VI

Aquesta activitat ja ha passat

Passejarem pels carrerons del centre històric de la capital del vi per descobrir les històries que amaguen edificis de 800 anys d’existència. Ho combinarem amb la sensació pujar a un dels edificis més simbòlics de Vilafranca: el campanar gòtic de Santa Maria. Ens endinsarem per les seves escales de cargol i, mentre anem pujant, ens deixarem sorprendre per la història i anècdotes que s’amaguen en aquest emblemàtic espai del segle XIII. Dalt obtindrem el premi al nostre petit esforç: gaudirem de la millor panoràmica de Vilafranca i el seu entorn, mentre brindem amb cava Vallformosa i degustem productes típics del Penedès.

Opcionalment, per 4 € més (16 € en total) podrem combinar aquesta activitat amb la visita a les caves Vallformosa amb degustació dels seus productes (a les 13:00h).

Notes:

Reserva mínima: 4 persones. Contactar per grups inferiors.

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

Tarifa general: 12,00 €

Tarifa infantil (4-12 anys): 7,00 €; (0-3 anys): gratuït