Més informació

Dia

abr. 12 2015

Hora

10:00 - 12:30

Preu

Euro6.00

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

COM ES VESTIEN ELS IBERS D’OLÈRDOLA?

Aquesta activitat ja ha passat

Coneixerem la tribu ibera que ocupava el territori que ara compren les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Camp de Tarragona i Conca de Barberà, els Cossetans. Les tasques arqueològiques van donar a llum la única tintoreria i adoberia coneguda del món iber! Aprendrem les diferents tasques que es realitzaven en les estances del taller, com ara; el descarnar, rentar la pell. Veurem quines plantes del Parc d’Olèrdola utilitzaven per tintar les seves robes. De ben segur quedareu sorpresos dels rituals que practicaven els ibers! Per arrodonir el matí ens convertirem ens ibers per teixir la nostra roba!

L’activitat inclou: entrada al Conjunt Monumental d’Olèrdola, activitat familiar amb visita a la zona arqueològica ibèrica i taller infantil. Després de l’activitat es podrà visitar lliurement la resta del jaciment.

Notes:

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

General: 6,00€

Infants (5-12 anys): 4,00€

Infants (0-4 anys): gratuït

Membres Club Super3: gratuït

Reduïda (Cercle d’Amics dels Parcs Naturals i majors de 65 anys): 5,00€