MODERNISME I CAVA AL PENEDÈS (NOVETAT)

Sabeu que al Penedès el modernisme va lligat al vi i al cava? Sabeu que els arquitectes modernistes s’inspiraren en el castells penedesencs? Aquestes i altres coses les descobrirem en una visita comentada al bell centre històric de Vilafranca. Posteriorment ens desplaçarem a la imponent Masia Grabuach, reformada per Puig i Cadafalch. Hi visitarem la masia i les seves caves familiars. Acabarem amb un tast de caves Ludens comentat per la sommelier.

L’activitat inclou: visita comentada al centre històric, incloent els interiors de la basílica de Santa Maria. Inclou la visita a la Masia Grabuach i al celler, amb degustació de caves Ludens.

Notes: cal transport privat per desplaçar-se fins les bodegues.

Preu

Des de 12,00 € per pesona

Duració

4 h

CONDICIONS

Donada l’heterogeneïtat de la composició dels grups, es presenten unes tarifes a nivell orientatiu estandarditzades per grups de 20 o més persones. Tots els productes es poden realitzar a partir de 2 persones. Tots els preus inclouen l’IVA (21%) i són vàlids excepte error tipogràfic.

Si desitja una tarifa adaptada a les seves necessitats amb molt de gust li enviarem una cotització personalitzada contactant amb nosaltres:

Tel.: 93 817 28 68

info@viapenedes.com

Voleu més informació?

    Pròximes activitats programades