EL PENEDÈS EN UN COP D’ULL

Entre els carrerons del centre històric de Vilafranca descobrirem les joies medievals i modernistes i les seves llegendes. Admirarem les vistes sobre el mar de vinyes des del campanar més alt del Penedès. Posteriorment visitarem les prestigioses bodegues Miguel Torres i degustarem algun dels seus vins. Després d’un bon dinar, per la tarda, podrem visitar la Casa de la Festa Major.

L’activitat inclou: entrades i visita comentada nucli antic, al campanar de Santa Maria i a les bodegues Miguel Torres , dinar (primers, segons i postres a escollir i vins del Penedès, pa i aigua inclosos) i visita a la Casa de la FM.

Notes:

Cal tenir en compte que, tot i que el campanar està perfectament adaptat per ser visitat, les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultat per pujar-hi.

Cal transport privat per desplaçar-se fins les bodegues.

Preu

Des de 40,00 € per persona

Duració

6 h

CONDICIONS

Les tarifes són orientatives i han estat calculades per grups d’un mínim de 20 persones. Totes les activitats es poden realitzar a partir de 2 persones. Els preus inclouen l’IVA (21%) i són vàlids excepte error tipogràfic.

Sol·liciti’ns un pressupost adaptat a les seves necessitats:

Tel.: 93 817 28 68

info@viapenedes.com

Voleu més informació?

    Pròximes activitats programades