Més informació

Dia

nov. 26 2023

Hora

11:00 - 12:30

Preu

Euro3.00

Etiquetes

Aduls / Familiar,
Cultural,
Especial Nens,
Natura,
Parc

Inici de l'activitat

Olèrdola
Museu d'Arqueologia de Catalunya - Olèrdola, BV-2443, Sant Miquel d'Olèrdola
Categoría

Dades de contacte

Viapenedes.com
Telèfon
938172868
Correo electrònic
info@viapenedes.com
Web
https://www.viapenedes.com

ELS TIONS HAN ARRIBAT AL BOSC D’OLÈRDOLA!

Aquesta activitat ja ha passat

Voleu introduir els nens en la màgia del tió? Farem un breu recorregut pel bosc exterior del Conjunt Monumental (de dificultat molt baixa), en el qual coneixerem el seu origen i seguirem els rastres i les pistes que deixen els tions pel bosc. Veurem de quines plantes s’alimenten durant tot l’any i on s’amaguen. Un cop acabat el recorregut els nens realitzaran una manualitat per crear-se un tió a partir d’un tap de suro que podran penjar a l’arbre de Nadal.

Opcionalment, un cop acabada la manualitat, els nens que ho desitgin podran anar a buscar el seu tió “de veritat” per endur-se’l a casa. Només ens ho heu de comunicar a la reserva i us enviarem les instruccions de com fer-ho.

L’activitat inclou: activitat familiar al bosc de l’exterior del Conjunt Monumental.

Notes:

L’activitat està pensada especialment per nens a partir de 3 anys, tot i que si us en feu càrrec mentre caminem podrien ser fins i tot menors.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

El punt de partida de l’activitat és l’aula taller, a l’entrada del Conjunt Monumental. El pagament es realitza el mateix dia, únicament en  metàl·lic.

General (més de 13 anys): 3,00 €

Infants de 5 a 12 anys: 2,00 €

Gratuït: menors de 5 anys

Famílies nombroses, membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i majors de 65 anys: 10% de descompte